Αναζήτηση

Death Drive & I Want You Dead - The ΑΩ Remixes


Η αξία των I Want You Dead είναι αναμφισβήτητη και οι δύο προηγούμενες δουλειές τους, τους έχουν φέρει να συγκαταλέγονται μέσα στις καλύτερες hardcore και όχι μόνο μπάντες της χώρας.

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία όμως αποτελείται από πέντε ambient/drone/noise remixes διάφορων τραγουδιών τους και είναι τουλάχιστον έκπληξη και μάλιστα πολύ ευχάριστη ειδικά από τη στιγμή που δεν είμαστε και τόσο συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους συνεργασίες.

Οι διασκευές (ή κατεδάφιση, διαλέξτε τι σας αρέσει καλύτερα) των τραγουδιών έγινε από τον, άγνωστο δυστυχώς σε εμένα, καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα Death Drive (πρώην Tokyo Mask) και αν μη τι άλλο δίνει μία τελείως διαφορετική οπτική στην μουσική της μπάντας, αφού τα τραγούδια είναι απλώς αγνώριστα, με την καλή πάντα έννοια. Μπορεί εδώ να λείπουν τα brutal sludgeοειδή riffs των IWYD αλλά η σκοτεινή ατμόσφαιρα, όχι μόνο υπάρχει αλλά γίνεται πολύ πιο έντονη και σε τραγούδια όπως το Bleak Circumstance σχεδόν ασφυκτική.

Ομολογώ πως δεν είμαι και ο πλέον ειδικός σε αυτή τη φάση γι' αυτό και δεν θα γράψω πολλά, αλλά συνολικά η δουλειά που έχει γίνει στο The ΑΩ Remixes μου ακούγεται σπουδαία και σε κανένα σημείο της σχεδόν μισής ώρας που διαρκεί το EP, όχι μόνο δεν έχασα το ενδιαφέρον μου αλλά αντίθετα βρέθηκα να το ακούω αρκετές φορές συνεχόμενα.

To ακούμε ή το κατεβάζουμε από το bandcamp των I Want You Dead και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για την πιθανότητα να κυκλοφορήσει και σε βινύλιο κάποια στιγμή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου