Αναζήτηση

Shin To Shin - S/T

Οι Shin 2 Shin είναι το νέο μουσικό project του Aaron Melnick, ο οποίος έχει γράψει τις δικές του σελίδες την ιστορία του hardcore αφού ήταν βασικότατο μέλος των Integrity όταν κυκλοφορούσαν τα κλασικότερα albums τους, όπως το Those Who Fear Tomorrow, Systems Overload κ.α. και με την μετέπειτα πορεία του με τους In Cold Blood, ενώ έχει συνεργαστεί και με τους Ringworm ανάμεσα σε άλλους.

Τώρα κυκλοφορεί και το νέο ομώνυμο album των Shin To Shin, το οποίο διατίθεται και για free download από την A389 Recordings και αποτελείται από 8 τραγούδια, τα οποία ηχογράφησε σχεδόν εξ' ολοκλήρου ο ίδιος, εκτός από τα drums.



O ήχος είναι μία μίξη old school metal και hardcore, κάπου ανάμεσα στους Integrity των album που αναφέραμε και των παλιών Celtic Frost και όπως φαντάζεστε πρόκειται για ένα πολύ βαρύ mid-tempo και brutal album.

 Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κλασικά του μεγάλα σε διάρκεια solos σε κομμάτια όπως το Don't Lose Your Way και Costumes And Masks και γενικά όλη η ατμόσφαιρα θυμίζει πολύ και λογικό είναι τους παλιούς Integrity.

Με απλά λόγια μιλάμε για μία πολύ δυνατή δουλειά, από έναν από τους ανθρώπους που όρισε το μεταλλικό hardcore με ότι σημαίνει αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου