Αναζήτηση

Anopheli - A Hunger Rarely Sated


Οι περισσότεροι απ' όσους ασχολούνται με αυτό που λέμε neo-crust ήχο, γνωρίζουν τον υπερδραστήριο Alex CF, ο οποίος ανάμεσα στις υπόλοιπες καλλιτεχνικές του δραστηριότητες είναι και πρώην frontman των Fall of Efrafa, Momentum και νυν των Carnist, Light Bearer και Eleleth. Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχει σε μία ακόμα μπάντα, τους Anopheli μαζί με μέλη των Monuments Collapse και Torso από την California.

Η πρώτη δουλειά της μπάντας με τίτλο A Hunger Rarely Sated κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και αποτελείται από πέντε κομμάτια, ένα εκ των οποίων το Filia, είναι instrumental. Από την επιβλητική εισαγωγή του The Embittered Living γίνεται άμεσα αντιληπτό πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα τυχαίο album.

Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τους ίδιους σαν emo crust και έχει σαν βασικά στοιχεία το τσέλο, τα διπλά φωνητικά ανδρικά και γυναικεία, μία έντονη doom ατμόσφαιρα αλλά και πολλά γρήγορα hardcore/crust μέρη αν και συνολικά βρίσκεται πιο κοντά ηχητικά στους Fall of Efrafa και τους Light Bearer παρά π.χ. στους Momentum.
Μιλάμε άνετα για ένα από τα καλύτερα album που θα ακούσετε φέτος σε αυτή τη φάση παρά το γεγονός ότι γράφτηκε και ηχογραφήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Όσοι γουστάρετε συγκροτήματα σαν τα παραπάνω πρέπει να το ακούσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου